Swedol flyttar in till TOOLS i Västra Frölunda

Den 1 mars flyttar Swedol in hos TOOLS på E A Rosengrens gata 1 i Västra Frölunda, Göteborg.

För dig innebär det att du kommer få tillgång till ett ännu bredare utbud. Det innebär också att vi samlar all vår kunniga personals kompetens under samma tak, så att vi kan ge dig ännu bättre tips och råd.

Du kommer fortfarande ha kvar ditt kundnummer och du når oss på samma sätt som i dag när du ringer eller mejlar.

Våra två butikskedjor använder fortfarande olika affärssystem, därför underlättar det både för oss och för dig om du har ett kundnummer hos båda kedjorna när du gör ditt första inköp. Detta kan ta en del tid att skapa i butiken, därför är det smidigast ifall det är löst innan ditt besök ifall du vill undvika att vänta.

Butikens öppettider:

Mån-Fre: 06:30 – 17:00
Lör: 10:00 – 14:00
Sön: Stängt

 

Varmt välkommen önskar,

All personal på TOOLS, Swedol och Grolls